Mi lesz a feladatom egy kávézó-cukászdában? SOS!
Felvettek egy kávézó-cukrászdába de soha életemben nem dogoztam ilyen helyen,csak hazudtam 1 év munkatapasztatlatot pultos állásban!
Szóval miket kell csinálni?
Kell standolni?
És azt hogy kell?
Előre is köszi
Jobb esetben kapsz majd 1 munkaköri leírast,abban benne lesz minden!
Az a ciki,h ha kérdeznek majd vmi szakmai alapvető dolgot és majd nézel :O) de ahogy beállsz a pultba dolgozni,akkor észrevehető lesz,h nem vagy jártas a dologban :O(
Standolás rovid italoknál szokott lenni,ahhoz van stand lap! Sztem a sütiket nem kell méregetni,csak a fagyit!
Biztosan kell majd felszolgálni,pénztárgép kezelés,számla írás...Sok sikert!
nem kérdezted meg, hogy a mi lenne a feladat?
itt látom a gondokat ebben az országban, hogy annyian hazudnak. teljesen más elvárásokkal vannak egy olyan ember felé, akinek van tapasztalata, mint akinek új a téma. és akkor csodálkoznak, hogy kirúgják, mert nem felelt meg. persze hogy nem felel meg, ha más elvárást kelt, mint amit teljesíteni tud.
Voltam fagyizóban fél évig..egyedül..szóval pénztárgépet tudok kezelni,számlát tudok írni fagyit standolni tudok..
Úgyhogy nem volt ez akkora hazugság..
De egyébként ha mindenki ezt teszi én miért ne tegyem?
Így soha a büdös életben nem lenne munkahelyem..Te még soha nem nem hazudtál a megélhetésedért??
Mert sajnos olyan helyzet van ebben az országban,h akár utcára i kerülhetünk...
Voltam:)
Fel is vettek,meg is dícsértek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!