Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van olyan munka ahova mindenké...

Van olyan munka ahova mindenképpen fölvesznek?

Figyelt kérdés
17/L vagyok, nagyon kellene valami munka, interneten folyamatosan hirdetek, de csak olyan ajánlatokat kapok amikor x összeget előre be kell fizetnem (aztán később az én feladatom lenne a pénz begyűjtése). Diákmunkaközvetítőbe sem tudnak semmilyen munkát ajánlani, csak mondják, hogy ekkor meg akkor kell visszamenni hátha...de semmi... Van olyan munka (akármilyen tényleg, csak fizessen, bármit megcsinálnék) ahova biztosan felvennének? Hol keressek? (egyébként Székesfehérváron kellene)
2009. okt. 27. 17:57
 1/6 anonim válasza:
100%
McDonald's, Burger King, én is ott kezdtem először 4 órában 16 évesen aztán 6 órában 17 évesen majd 8-ban amikor 18 lettem. Jelenleg Londonban vagyok egy ötcsillagos szállodában öltönyös főpincér...úgyhogy kitartás :)
2009. okt. 27. 18:38
 2/6 A kérdező kommentje:

De jó neked, én is szeretnék majd kimenni Londonba, de még suliba járok, szóval majd később... :D Most nagyon megelégednék egy itteni munkával is :))

Mekibe hogyan dolgozhatnék, diákközvetítőbe kérdezzek rá?

2009. okt. 27. 18:50
 3/6 anonim ***** válasza:

Üdv! Melyik városban laksz,hogy nem tudnak munkát adni a diákdunkaközvetítők?

Üdv!

2009. okt. 27. 19:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Bocsi,már látom:)
2009. okt. 27. 19:50
 5/6 anonim válasza:
Az első válaszoló vagyok. Ez valami népbetegség munkaközvetítőbe járni. Menj be a javasolt étterembe és kérd az üzletvezetőt. elmondod hogy ott szeretnél dolgozni, kapsz egy jelentkezési ívet, kitöltöd, leadod, értesítenek. Ennyi :)
2009. okt. 28. 00:22
 6/6 A kérdező kommentje:
ok, köszönöm :) nagyon remélem sikerül :D
2009. okt. 28. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!