Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Lehet interneten pénzt keresni?

Lehet interneten pénzt keresni?

Figyelt kérdés

Pl:Ha van nekem egy saját weboldalam akkor azon hogyan tudok egy kis pénzre szert tenni?

Vagy milyen klikkel ős oldalak vannak amik ki is fizetnek Biztosan?

2013. aug. 10. 20:48
 1/6 anonim válasza:
Youtubon igen, a nézettséggel
2013. aug. 10. 20:52
 2/6 anonim válasza:
Még mindig az első vagyok, saját oldaladon reklámmokkal de biztos van más dolog is
2013. aug. 10. 20:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Úgy hogy van akkora nézettséged, hogy kiadhass reklámfelületet. A "klikkelős oldalak" lehet hogy fizetnek, de fél évig-évig bohóckodhatsz a kattintgatásokkal, mire eléred azt a minimális tételt amitől kifizetnek. (teszem azt 10.000Ft)
2013. aug. 10. 20:54
 4/6 anonim ***** válasza:
38%
Szeptemberben lesz 1 éve, hogy klikkelgetek, és ha elég türelmes vagy, akkor jól lehet vele keresni egy idő után. Nekem mostanában már bejön belőlük kb. 60 ezer forint, persze ez nem mindig volt így. Ha érdekelnek jó oldalak, írj és megadom őket.
2013. aug. 10. 21:18
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Havi 60 ezerre gondoltam természetesen.
2013. aug. 10. 21:19
 6/6 anonim ***** válasza:

Aha persze engem érdekel!

mennyit kell klikkelgetni naponta 16óra?

2013. aug. 11. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!