Meg fog halni a nagymamám, mivel rákos és rengeteget öröklök tőle. Elfogadjam? (hogy miért kérdéses is ez lentebb leírom)
Figyelt kérdés
már csak 1-2 hónapot jósolt neki az orvos és ilyenkor elő térbe került az örökség is,mivel ő nagyon gazdag. én mindenben segítettem neki bármi baj történt, édesanyám meghalt,apukám elhagyott, ő olyan, mintha az anyám lenne,én pedig a lánya. a papa ingatlanos volt, mára csak bérbe vannak kiadva a házak,nem adja el őket senki. 14 kertes, 6 lakás, 8 nyaraló és 2 villa van a középpontba,kocsikról nem is beszélek... elmondta nekem, ha ő meghal, akkor a kertes házakból 12 az enyém (többi a fiáé, anyu tesójáé), 5 lakás, 5 nyaraló és mind két villa. ezzel az a baj,hogy egész család ferdeszemmel néz rám,mert mindenki tudja de az igazság az,hogy mig a mama nagyon beteg nem lett mindenki sz*art a fejére! egyedül én votlam mellette mindig és mostilyen savanyú a szőlő szituációba keveredtem, hogy mindenki ki akar kb tagadni,mert mindent én kapok (amit nem, azt meg a mama fia, de neki sem elég). viszont nem tudom hogy akkor milenne ha nem fogadnám el az örökséget. most utált vagyok,mert minden az enyém lehet, de ha lemondok róla én leszek a balfék, aki mindent megkaphatott volna,mégis eldobta...2013. aug. 2. 20:45
11/13 anonim válasza:
Utolso 44% hozzaszolo szerintem tanulj meg olvasni aztan nem uti egymast amit irt! Nem azt irta, hogy neki nincs kocsija es nem tudna megelni hanem, hogy a "Kedves" rokonok majd ezzel fogjak zaklatni....
Olvass, ertelmezz aztan alkoss kritikat!!!
12/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. utcsónak igaza van.....
2013. aug. 3. 12:16
13/13 anonim válasza:
Mégis én vagyok a rossz mert lepontoznak... Áhhhh ennyi birka embert esküszöm!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!