Kik részesülhetnek álláskeresési járadékban vagy álláskeresési segélyben?
Szeptemberben leszek 1 éve munkanélküli -keresek munkát,nem találok-, azt tudom, hogy egy év után jár a munkanélküli, de ezekről semmiféle felvilágosítást nem kaptam.
Érettségim van, tavaly érettségiztem, pályakezdő is vagyok, és mégse jár nekem egy forint se.
(Mielőtt belémkötnétek: nem segélyből akarok megélni, bárki, aki ismer, megmondja, milyen erővel keresek munkát, de ezen a környéken konkrétan SEMMI nincs. Talán felvesznek egy tanfolyamra, de ha nem, jó lenne valami pénzt is kapni, nem egyik napról a másikra élni szülői segítség nélkül.)
21L
Álláskeresési ellátást az kaphat akinek az elmúlt 3 évben volt legalább 360 munkaviszonyos (vagy egyéb jogosító) napja.
Te a foglalkoztatást helyettesítő támogatásra gondolsz, amit az önkormányzat ad azoknak a szociálisan rászoruló személyeknek akik legalább 1 éve regisztrált álláskeresők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!