Telefonról pénz?
Figyelt kérdés
telefonomra jön mindig pénz, ahogyan most is jött és azt szeretnék megoldani, hogy én pl fizetek max 1800ft körül neki akármit pl játékokhoz vagy akármihez egy emelt díjas sms vagy akármi és akkor ő pedig nekem utal egy ezrest. vagy valahogyan szeretném valódi pénzzé változtatni mégha csak a fele is jönne belőle.2013. aug. 1. 01:02
2/3 anonim válasza:
Már megint te vagy az, sunyika? Aki esetleg nem tudná, ez a kérdező akart olyan pénzátutalási módszert találni, amivel az ő neve titokban marad. Ilyen nincs, ezért a telefonfeltöltést választotta, mint lehúzási formát. Most pedig próbálja tisztára mosni a pénzét. Kár, hogy ennyi alapján nem lehet feljelenteni.
3/3 A kérdező kommentje:
milyen sunyika mi a jó büdös ***ról beszélsz??
szaros előfizetéses telefonom van amire hónaponta jön 1800ft és lebeszélni nem nagyon szoktam viszont másnak tudnák belőle venni máv vonat jegyet vagy akármi és akkor ő meg utalna nekem pl érte valamennyit...
2013. aug. 1. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!