Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Az elektromos cigerattekiadhat...

Az elektromos cigerattekiadható 18 éven alattiaknak?

Figyelt kérdés
Nos az egyik barátom cigizik és nagyon aggódunk érte, semmi áron nem akar leszokni. Így hát gondoltuk veszünk neki egy elektromos cigarettát csak az a gond hogy 17 éves lesz csak és nem tudjuk hogy birtokolhatja-e legálisan. Előre is kösz a válaszokat!

2013. júl. 31. 01:39
 1/4 anonim válasza:
Ne viccelődj már. :D
2013. júl. 31. 03:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Az elektromos cigi nem tudja pótolni teljes értékűen a cigaretta érzését, bármennyire próbálják ezt bemesélni, tehát lehet használná de rövid úton újra a sima boltihoz nyúlna.
2013. júl. 31. 10:30
 3/4 anonim válasza:

Hát,én simán megvagyok cigi nélkül e-cigivel. Időnként (jellemzően reggel v. kiadós kaja után) szívok rendeset, de volt egyszer két és fél hónap, amíg egyáltalán nem cigiztem.

Ha vesztek neki, én a dohányízűeket ajánlom, jók a gyümölcsös v. egyéb ízűek is, de nekem leginkább csak a dohányízű tudja elnyomni a késztetést, hogy rágyújtsak.

Mivel nem lehet itthon beszerezni nikotinos folyadékot hozzá, semmi olyan nincs benne, ami miatt ne birtokolhatná/használhatná kiskorú.

2013. aug. 1. 08:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)
2013. aug. 7. 02:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!