Németországban ezt az életszínvonalat milyen beosztáson lévő dolgozók engedhetik meg maguknak?
NEm kell középvezető elég,ha egy jó mérnök vagy IT-s ott már alap az Audi is.
Persze ha nincsen pulya,de ott is szerintem egy IT-s fejlesztő,tanácsadó simán hozza.
'Egy IT szektorban elismert dolgozó, itthon hozza az X3at a garázsba.'
Vagynem.
Ha van gyerek, akkor ha mind2 szülő keres, legalább egyikük mérnök vagy IT-s, úgy simán megengedhetik maguknak. Ha nincs gyerek, és ugyan ez a felállás, akkor kb full luxusban élnek, de ha csak egyikük keres, akkor is elég szép életszínvonalban éldegélhetnek. Bár nem értem cross motor minek, a németek általában nem vesznek olyat, amire nincs szükségük, precízek, jól megfontoltak, vigyáznak a pénzzel. Bár azért furcsa volt, amikor a Balatonon beállt a 3 gyerekes család az új Audi A6-ossal, és fél órába került mire rájöttem hogy a hátulsó 2 képernyő az üléstámlákon tv :D Na, kb így élnek a németek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!