Van olyan foglalkozás hogy tetőfedő? és ha van akk az mit csinál?
Figyelt kérdés
a barátommal ezen veszekedtünk és ki akarom derteni h kinek volt igaza...:D lécci segítsetek!!!2009. okt. 23. 18:45
1/7 anonim válasza:
-.- igen van es benne van a neveben h mit csinal.....
2/7 dellfil válasza:
Kár rajta vitatkozni, mert van olyan szakma, hogy tetőfedő.
Remélem ennyi meggyőz, vagy meggyőzi a barátodat. (Nem derült ki a kérdésedből, és kommentedből, melyik oldalon állsz.)
Remélem ez elég "bizonyíték", hogy tetőfedő szakma igenis létezik. Még valami: a "foglalkozás" szó, és a "szakma" szó hétköznapi nyelvben ugyanazt jelenti!
3/7 anonim válasza:
Az én apukám tetőfedő,és benne van a nevében mit csinál:)
4/7 anonim válasza:
Igen, a tetőfedő egy szakma : ő borítja be szakszerűen a házak tetejét cseréppel, palával, hullámlemezzel...
5/7 anonim válasza:
hagy gúnyolódjak már egy kicsit én is. Akkor a tető az hogy kerül a házakra vajon? Csak úgy ott terem szerinted igaz?
6/7 A kérdező kommentje:
én azt mondom h van olyan, de barátom teljesen azt állítja h nincs!! de most már majd megmutatom neki a válaszokat és ez majd belátja h igazam van:D
2009. okt. 24. 18:40
7/7 A kérdező kommentje:
az az "ez" oda nem kell! bocsi
2009. okt. 24. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!