Lehet az APEHnak ekkora lemaradása? Aki tud segítsen!
Figyelj!
Az Apeh-nál óriási apparátus dolgozik a könyvelésen, nem tudom elképzelni, hogy hónapokra visszamenőleg elmaradásuk lenne a bekönyvelésben...
Szerintem, ha bemész egy Apeh-irodába az adószámod alapján bele tudnak nézni az adataidba : azonnal látható majd, ha nincs utánad befizetve valami a Munkáltató által!
99,9 %, hogy a kölcsönző cég nem fizetette be a járulékokat. Az Adóhivatalban is, mint minden nagyobb cégnél, már szinte minden automatikusan számítógépen megy. Ha pl. nincs probléma az adóazonosítóval, adószámmal, akkor az ügyintézőknek nincs is dolguk a rendszerrel.
Szerintem is menj be az Adóhivatalba és ott minden felvilágosítást megadnak ami Veled kapcsolatos. Ha bebizonyosodik, hogy nem fizették be utánatok a járulékot, esetleg be sem jelentettek benneteket, akkor
az azt jelenti, hogy feketén foglalkoztattak. Ami miatt még jól meg is büntethetik a kölcsönző céget.
Ha pedig tényleg valami adminisztrációs hiba van, akkor legalább utána néznek, rendeződik a dolog, és mindenki megnyugszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!