Csomag küldés postán hogy és mint van ez?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy szeretnék eladni Xbox 360 Játékokat, mert nem használom őket és feleslegesek. Azt szeretném megtudni, hogy ezeket milyen módon mennyiért tudom eljuttatni az esetleges vevőhöz úgy, hogy ő fizesse a postaköltséget (van olyan lehetőség, hogy én fizetem azt kérlek annak a menetét is leírnátok?) 100% hogy meg fogom kapni a pénzem? Nem vagyok, hülye meg életképtelen sem egyszerűen még ilyennel nem volt dolgom. Előre köszönöm a válaszokat! Vagy egyébként nálatok akármi más hasonló eladási helyzetben mi volt ennek a menete?2013. júl. 22. 21:56
1/7 anonim válasza:
Utánvéttel küldöd, amibe beleírod a postaköltség árát is.
2/7 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm a gyors választ!
2013. júl. 22. 22:05
3/7 A kérdező kommentje:
És olyankor mi van ha nem fizet ?
2013. júl. 22. 22:12
4/7 anonim válasza:
Akkor magadnak fizeted a postaköltséget a semmiért.
5/7 anonim válasza:
Legegyszerűbb és legolcsóbb az előre utalás. Ö elutalja a te számládra a termék árát plusz a postaköltséget, és amint a számládon van a pénz, postázod neki a terméket.
Utánvétel nem éri meg, mivel rettentő drága a július 1-jei változások miatt.
6/7 A kérdező kommentje:
Csak aztán meg annak áll fel a veszélye, hogy jönnek a találgatások, hogy nem fogom küldeni az eladó játékot és megint mehet majd a vita aztán meg nem lesz más akinek kéne.
2013. júl. 22. 23:30
7/7 anonim válasza:
ha vaterán találsz 1-2 vevőt akivel természetesen rendes leszel( pl.: válaszolsz nekik gyorsan, vagy telefonon beszéltek) akkor ők majd írnak rólad véleményt, és ezt a többi vevő értékelni fogja :D én végülis mindig azok alapján választom meg, hogy kitől rendelek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!