Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Gazdasági vonalon angol mellé...

Gazdasági vonalon angol mellé szeretnék egy nyelvet tanulni, és nem tudom hogy spanyol vagy orosz legyen az?

Figyelt kérdés
Melyiket keresik jobban?
2013. júl. 21. 13:47
 1/9 anonim ***** válasza:
73%
Én a gyerekemnek az oroszt vagy a kínait javasolnám.
2013. júl. 21. 14:05
 2/9 anonim válasza:
46%
Spanyolt semmiképpen ne, a fent említett orosz vagy kínai közül mindkettő jó választás.
2013. júl. 21. 14:11
 3/9 A kérdező kommentje:
Spanyolt miért ne ? Ha megnéztem professiont, számviteli állásoknál angol német spanyol olasz .... és az orosz valahol a fasorba sincs.Bár én is inkább az orosz felé hajlok.
2013. júl. 21. 15:57
 4/9 anonim ***** válasza:
53%
Semmi baj a spanyollal sem, csak egyeseknek megakad a tű ott, hogy spanyol=lusta macsó aki csak nőket hajkurász, Dél-Amerikában meg az indiánok a dzsungelben drogot készítenek, és nem tudnak ezen túllépni.
2013. júl. 21. 16:11
 5/9 anonim ***** válasza:
Készülj a jövőre... Hányan tanulnak spanyolul? És hányan tanulnak kínaiul/oroszul? Na ezért érdemes neked különlegesnek lenned. Lehet, hogy több helyre kell a spanyol, ez azt jelenti, hogy több helyre beadhatod a pályázatodat. És? Hányan adják be még oda rajtad kívül? Közülük a legjobbnak és a legolcsóbbnak kell majd lenned! Na de találj egy helyet, ahova orosz kell! Te fogsz egyedül jelentkezni, és annyit kapsz, amennyit kérsz!
2013. júl. 21. 17:48
 6/9 anonim válasza:
2.dik válaszoló vagyok, azért nem javasolnám a spanyolt mert Spanyolország enyhén szólva nem áll jól gazdasági ügyben, Dél-Amerika meg hát... Nekem még mindig a drogbárók jutnak eszembe, és elég nagy a szegénység ott is, nem hiszem, hogy nagyon kéne még külföldi munkaerő..
2013. júl. 21. 19:39
 7/9 anonim ***** válasza:
Én németet vagy törököt tanulnék.
2013. júl. 21. 22:33
 8/9 anonim ***** válasza:

Na épp a 6-os válaszolóra gondoltam... Dél-Amerikát csak a térképen látta, és az összes ismerete az Isaurából meg a Rosalindából van...

Mostanában elég sok dél-amerikai visszament a hazájába, emellett sokan menekültek Venezuelából (főleg a gazdagok) Kolumbiába. Amúgy meg sok európai ment Chilébe és Kolumbiába mert épp igencsak jól megy nekik.... Limából küldött képeken nem minden helyet ismertem fel amerre jártam, egyes helyeken iszonyatos mértékű a fejlődés - miközben mi majdnem megépítettük a négyes metrót.

Spanyolországról meg..... háát, nem ismerem az egészet mert nem rég óta vagyok itt, de múltkor panaszkodott az egyik gyerekem tanára, hogy megvágják az ő pénzüket, meg akkor hogy fizeti a házát... Mi voltunk náluk, egy kétszintes luxusházról van szó.... Otthon a gyerekek tanára meg azt mesélte, hogy nem tud mindenkinek bérletet venni a családban.

2013. júl. 21. 22:47
 9/9 A kérdező kommentje:
Szerintem orosz lesz, egész tetszik a cirill betűs írásuk :)
2013. júl. 21. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!