Jelentkezhetek e közmunkára?
Azt mondták egyszer hogy egy családból csak 1 embert foglalkoztathatnak. De a szomszédom azok is 3man vannak és mindannyian ott dolgoznak. Ezért nem értem.
Igen nagyon nehéz találni a mai világba rendes munkahelyet. Én is itt vagyok 27éves és egyszerűen nincs lehetőség sehova bekerülni. Nagyon elkúrtak itt valamit Magyarországon. Hiába mondják hogy új munkahelyeket teremtenek.
Egy családból több embert is foglalkoztathatnak.
Egy családban csak 1 fő kaphat FHT-t.
Viszont te hiába élsz a szüleiddel, külön családnak számítasz. (szociális törvény, fogalmak része)
1/4, nagyon eggyetértek veled, én is így érzek már egy idő óta.
A tököm tele van ezzel az országgal, a közmunkával, azzal hogy csak max.okt.15.ig hosszabitanak a vizügynél, de még az sem biztos, az öki-nél uez.megy, azután se se segély se munka, éhen hallhatunk.
Itt vidéken, hiába van 3-4város a közelben, nincs munkalehetőség, nem lehet normálisan élni, 3szakmával sem.
Havi 49ez.ft.ért vastag fákat szedünk ki, összevágjuk és rakjuk fel a traktorra, reggel 6h-tó du-2.ig.
Az összel+ télen meg nuku pénz, nuku munka lesz.
Szégyen gyalázat ez az ország.
3/4, egy családban csak 1fő kaphat FHT,t, ez saknos igy van, annak ellenére hogy ez a tetves kormány, a választások idején az ellenkezőjét ígérte, mégsem változtatták meg a törvényt.
Azt is hallottam, hogy az öszi ülésszakban, egy tervezet szerint tovább csökkentenék, az FHT- összegét, ill. a segélyeket megvágják, ismételten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!