Tényleg annyira szörnyű a kukorica címerezés?
Túlélhető, bár ha eddig még nem voltál kukorica közelében, akkor talán hasznos infó lesz, hogyha meleg van, akkor a táblában meleg és fülledtség van, ha hideg van akkor pedig tényleg hideg.
Meg nem árt érteni hogy mit és hogyan kell csinálnod, különben simán megeshet, hogy miután végigértél valaki átnézi és azt mondja ez így tarthatatlan, újra az egészet. Pl. láttam olyat, hogy csak tessék-lássék megcsinálta az illető, a föld tulaja átnézte és azt mondta, hogyha pénzt is akar kapni a munkájáért, akkor talán csinálja meg rendesen. Szóval újra végig az egészen.
Meg azt sem árt felmérni, mielőtt beállsz a sorba, hogy mekkora a kukorica, és hány cm vagy te. Pl. a kukorica már 180-190 cm, te pedig csak 150-160, akkor talán nem is kellene beállnod a sorba. Ugyanis ha nem éred fel rendesen a tetejét, hogy a legözepét kihúzd, könnyen előfordulhat, hogy az egészet derékban töröd ketté, aminek nyomán az nem fog teremni, tehát tönkreteszed az egész sort ezzel. Már pedig a gazda szó szerint "ezt sem fogja neked díjazni!"
Mindezektől eltekintve ki lehet bírni, én több nyáron keresztül dolgoztam ilyen helyen.
Olyan félcipőt, túracipőt vegyél fel, amiben lehet sokat gyalogolni, papucs vagy agyontaposott divatcipő nem lesz jó.
Közben folyamatosan változtatod a helyedet, annyira nem rossz mint valami gyártósor mellett állni és csak 1-2 lépést tenni előre-hátra.
De valakitől tényleg lesd el a helyes technikát, az számít a legtöbbet - a 8 órát meg nem egyhuzamban fogod végignyomni, olyan rabszolgahajcsár csak nincs a Földön aki ezt várná el. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!