Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ebay rendelés nem érkezett...

Ebay rendelés nem érkezett meg, hogyan reklamáljak? (többi info lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Nekem hétfőn jár le a 45 nap, és még mindig nem kaptam meg a cuccokat. Írtam az eladónak privátot,hogy tud-e valami megoldást, de csak azt írta vissza, hogy légyszi várjak még egy hetet. Persze nem fogok mert akkor kicsúszok a határidőből, most ezt le is írtam neki. 2 dolgot rendeltem egyszerre combined shippinggel ugyanattól az eladótól. Akkor most a Resolution Centerben is külön kell rámennem mind a 2 termékre és külön kell open case-elni, igaz? Egy kicsit meg vagyok zavarodva, először úgy látom az open case-re tudok itt rámenni, ez azt jelenti, hogy az eladóval ismét elkezdhetek üzengetni, de ezt már a paypal is olvashtaja? És akkor ahogy erre rányomok, onnantól kezdve van 20 napunk, hogy ketten lerendezzük? Ezek szerint az open case egyenlő a dispute-tal? Az egyik oldalon csak ezt a szót használják. Igen tudom, hogy vannak hasonló témák, de mivel új vagyok, biztosra akarok menni a dupla rendeléses reklamációmmal. Előre is köszi annak, aki tud segíteni :)
2013. júl. 12. 19:35
 1/2 anonim válasza:

Szia!

Hát ez nagyon sanálatos dolog de ha eddieg nem kaptad meg a megrendelet árút akkor valoszinüleg nemis áll szándékukban elküldeni azt.

Azt javaslom hogy fordulj a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatósághoz ők segiteni fognak.

Itt megtalász minden információt: [link]

Ha nem értesz valamit vagy segitségre van szükséged nyugodtam írhasz nekem üzenetet is.

2013. júl. 12. 21:15
 2/2 anonim ***** válasza:

Ebayről rendelés esetén korán sem biztos, hogy nem küldte el az illető. Pusztán az esetek 50%-ában a magyar postás elrakja magának, nem kézbesíti. Hétfőn írj megint az eladónak, hogy nincs meg, küldje vissza a pénzt, majd ha nem történik semmi pozitív, akkor írni kell az Ebaynak, és ők lerendezik a dolgot.

Amúgy ha feladták a csomagot, akkor Ebayen belül lehet látni karaktersorozatot, aminek segítségével nyomon tudod követni hol van a csomag.

2013. júl. 12. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!