Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Idén végeztem az okj-s szakmáv...

Gabesz077 kérdése:

Idén végeztem az okj-s szakmával, és amég nem találok munkát jár-e valamilyen segély?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy a 22 500 ft csak akkor jár ha már 1 éve vagyok regisztrált ,de hallottam olyasmiről, hogy ha a családon belüli jövedelem nem éri el a 47 000ft-ot akkor is lehet kérni. Szóval ha én külön lakom akkor ugye egymagam vagyok a "család" és munka nélkül a 0 jövedelem nem éri el, szóval kérhetek-e valamit és ha igen, hogy?

2013. júl. 10. 11:22
 1/1 anonim ***** válasza:

Csak 1 év munkanélküli regisztráltság után jár szociális ellátás.

Van pl. lakásfenntartási támogatás. Na, de az pl. valamelyik közüzemi számlában történő segítséget jelenti, az pár ezer forintos összeg. Az nem szociális ellátás.

2013. júl. 10. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!