Hogy lehet gyorsan, törvényes úton pénzhez jutni?
Hát aki munkával gondolja, az baromira téved. Miskolc egyik legjobban fizető helyén dolgozom. Ma levettem a havi fizetésemet a kártyámról, és a számláimra nem volt elég...
Valaki azt mondta, munkából nem lehet megélni. Ma jöttem rá, hogy igaza van. Szóval várom az egyéb ötleteket, amivel ki tudnám egészíteni a fizetésemet. :))
Gyorsan, törvényes úton pénzhez jutni?
Ha rájössz a megoldásra, majd árul el nekem is. Már vagy 15 éve keresem erre a választ.
Jól fizető munkával. Nem miskolci mértékkel ezek szerint.
Megkérdezhetem, hogy mennyi az a fizetés, ami ott jónak számít?
Lehet, hogy a költési szokásaiddal van baj.
A 19.50-e válaszadónak üzenem:
1. "A munka szabaddá tesz." de mindegy.
2. Lehet, hogy TE olyan vagy, akik bementek azon a kapun, de én nem. Egyébként nagyon bunkó dolog megint mint mindenbe, ebbe is zsidózást belekeverni. A kérdéshez ugyanis semmi köze.
3. Gyere ide, odaadom a fizetésemet és oszd be úgy, hogy fizetés előtti napon is jusson még legalább kenyérre, de minden számla ki legyen fizetve. Hiszen lakni kell valahol, víz/áram/bérlet, és a többi, amit felsoroltam nélkül nehezen lehetne élni, lévén ez itt a harmadik évezred. Bár a hozzászólásod elég kőkorszaki intelligenciát tükröz.
4. Konstruktív javaslatokat vártam, nem pedig azt hogy bárki is fikázni kezdjen itt. Ha ismernéd a borsodi helyzetet, tudnád, hogy itt nem olyan egyszerű váltani. Ha valamiről nincsenek ismereteid, akkor inkább olvass utána, mielőtt elkezded osztani az észt!
5. És engedd meg, hogy csak halkan röhögjek a mondatodon, miszerint megélni csak munkából lehet. Nézzél már szét! Nehezen tudom eldönteni, hogy ennyire naiv vagy, vagy csak agymosás áldozata lettél. Bárhogy is van, sajnállak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!