Kata010 kérdése:
Megtudná mondani valaki, hogy kivel kellene felvennem a kapcsolatot ahoz, hogy megtudjam MAGYARORSZÁGON miért nincs olyan nagy kupon lehetőség mint más országokban?
Figyelt kérdés
2013. júl. 5. 13:23
2/9 anonim válasza:
Milyen kuponra gondolsz?
Van egy csomó kuponos oldal.
3/9 anonim válasza:
Nem egészen értem, mire gondolsz. Kuponokat cégek szoktak kibocsátani elsősorban reklámcéllal, hogy ezzel is bővítsék a vevőkörüket. Ennek az égvilágon semmi köze az államhoz, pláne nem egyetlen emberhez. Vagy hallottál már Kuponügyi Minisztériumról?
4/9 anonim válasza:
3.
még nem hallottunk róla, de lehet itt az ideje, hogy erre is felállítson a kormány egy bizottságot, a bizottság a minisztériumot és újabb pár milliárdot el lehet vele sikkasztani.
5/9 A kérdező kommentje:
Legjobban élelmiszer, tisztitószer kuponok, olyan dolgok amik kellenek egy háztartásban. Nem tudom hányan nézitek a TLC-n a KUPONZSONGLŐRÖK-et, de én ehez hasonló kuponozásra gondoltam. Szeretnék családomnak minél többet megtakaritani. Különböző gyártóknak küldtem már levelet akik azt irták vissza, hogy ezekre ott vannak az akciók.
2013. júl. 6. 08:48
8/9 anonim válasza:
Gondolkodni kell hozzá. Az USA mindig is gazdasági nagyhatalom volt. Többen vannak, több mindenből, többet tudnak termelni, amit olcsóbban el tudnak adni. Mai napig túltermel mindenből. A magyar kereskedőknek, boltoknak még a önfenntartás is gondot jelent, ezért van az hogy ritkán van akció és minden 3x annyiba kerül mint Amerikában.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszaitokat. A linkek nagyon jók.
2013. júl. 24. 14:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!