Ma egy másik városba kellett tankolnom a shell kúton oda jött hozzám egy kedves kutas és kérdezte hogy mennyit rakhat bele? Én mondtam hogy majd én csinálom, de erősködött. Mondtam neki 5000 ft ért rakjon bele.
Én nem hagynám annyiban. Már ott a helyszínen se tettem volna. Nem kérted, nem fizetsz többet ez van. Vagy szívják le a kocsidból, vagy ha ez drága nekik, akkor adják ajándékba. Ott a helyszínen ezt simán el tudtad volna intézni. Rendőrt is lehet hívni, Te nem tettél semmi rosszat.
Amúgy szerintem nem fognak feljelenteni ilyen miatt. Egyszerűen ne fizess semmit és kész. Meg ne is menj arra többet..
Nem igazán értelek ám...
5e-ért szoktál havonta tankolni. Most belement 20e-ért, maradt 15e tartozásod. Akkor amikor tankolnál akkor elküldöd nekik azt az 5 rongyot a következő 3 alkalommal. És ennyi.
Legyen már gerinced.
# 4/
Megmondod, hogy most csak 5 rongyod van, elutalod oszt' kész. Aztán majd mikor lesz újra utalsz. Te vagy nyeregben, nem értem mit izgulsz ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!