Német munkavállalásnál, magyar főnök-magyar alkalmazott (feketén) nem akarnak fizetni-mit tehetünk?
Párom kint dolgozik Németbe, magyar a főnöke,egy ideig nem volt gond, de az utóbbi hetekben a fizetése egy részét ilyen olyan indokkal vissza tartja.Mivel nincs bejelentve így nem is nagyon tud mit tenni.Próbálom bíztatni,hogy mindenre van megoldás, de egyre jobban össze törik, mert most már egyre több pénzt tart vissza és nem hiszi,hogy kifizeti de otthagyni sem meri mit lehet ilyenkor tenni?
Volt már valaki hasonló szituban..van valami tippetek,ötletetek?
Próbáltam mondani neki, hogy csin.fotókat miket csinál és hol és jelentse fel,de azt mondja ez sem érdekli szte az adóhatóságot,mert nincs papírja róla,hogy neki dolgozik..
Mondtam akkor a magyar hatóságoknál,mert ugye magyar a főnök -magyar szabályok vonatkoznak rá ugyan úgy..
Hát nem tudom,segítsetek valami jó ötlettel kérlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!