Ha nagy britanniából rendelek valamit milyen kölcségek vannak mire kézhez kapom az árút?
Figyelt kérdés
Logikus kifizetem a termék árát,a hajó árát és ennyi?2013. jún. 25. 19:10
1/7 anonim válasza:
Már 600 ft-ért kapható a Magyar Helyesírás Szabályai című könyv. Elsőként azt vedd meg. Hidd el, életed legjobb befektetése lesz.
És nem lesz többé KÖLTSÉGED és az ÁRUT is rendesen megkapod majd NAGY-BRITANNIÁBÓL. Sőt, beköltözik majd hozzátok a VESSZŐ MANÓ, aki csodát tesz majd nálad és ki is takarít időnként!
2/7 A kérdező kommentje:
Nem sok értelme van annak,hogy:itt legyél,hiszen ha jól tudom,ez az oldal azért van ,hogy ha valakinek kérdése van akkor arra várja a választ,nem egy okosnak látszani akaró ember tegye az offot és azt a vágyát pumpálja felfelé,hogy most vagánynak látszódjon.
2013. jún. 25. 20:33
3/7 anonim válasza:
rajtad sajnos tényleg nehéz lenne segíteni :(
4/7 A kérdező kommentje:
Esetleg ,ha a kérdést válaszolnád meg,és nem okosnak akarnál feltűnni,igen van benne helyesírási hiba,és?Elnézést kérek mert megsértettem ÖNT,hisz ön felsőbbrendű míg én/mi csak ön alatt vagyunk.
2013. jún. 25. 21:38
5/7 anonim válasza:
Nem szükséges magázni, csak hülyébbnek tűnsz tőle.
De ígérem amint értelmesen és érthetően ki bírod majd magad fejezni és fel tudod tenni a kérdést rendesen azonnal meg fogom válaszolni!
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi,de ilyen ember aki mások hibájába tud csak elsőnek belekötni olyantól a válasza nem kell!
Igen nem vagyok tökéletes,mint ahogy senki sem.
Ez van ,üdv.
2013. jún. 26. 09:47
7/7 Szepesi Szabolcs válasza:
tedd fel újra a kérdést máshol jó helyesírással. és fognak válaszolni. (semmi negatív háttértartalom én sem szeretek helyesen írni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!