Melyik a leglátogatottabb oldal ezek közül? (Apród, Jófogás stb. )
Szeretnék eladni könyveket és az érdekelne hogy melyik oldal a leglátogatottabb. Csak olyan oldal érdekelne amelyik ingyenes és nem kell semmit fizetem. Pl. apród, jófogás zsibvásár, toplicit, expressz. Ha tudtok még ilyen oldalakat mondani azt is megköszönném. :)
A válaszokat előre is köszi! :))
Nekem a jófogáson eddig egy könyvem vitték el, míg az apródon folyamatosan jelentkeznek értük.
Szerintem hirdess mindkettőn.
Nekem a jobb áttekinthetőség miatt is inkább az apród jött be.
A zsibvásár tényleg ingyenes?
Tudom, h csak az ingyenesek erdekelnek, de nem hagyhatom szo nelkul. A vatera a legtutibb, fizetos, de valszeg tobbszoroset kaphatod az aruidnak, es akar hamarabb is elkelnek.
A tapasztalat mondatja ezt velem, jo par eve adunk-veszunk sok-sok oldalon (vatera, /teszvesz/ zsibvasar, licitbazar, aprod, jofogas, expressz, olx, face-s csoportokban) de a leglatogatottabb, legbiztonsagosabb, legjobb arra hajlamosabb a VATERA! Az aukciokkal brutal aron el lehet adni sokfele haszontalannak hitt dolgot. Pl: tudod, mi a Kubu-kod? Majusban 50 db-ot adtam el circa 8ezer forintert.... Ennyit ert meg a vevoknek, uis 1ft-rol inditottam a licitet. Mas oldalon nem kaptam volna ertuk semmit. Es ez csak egy pelda a sok kozul. Vevokent is erdemes vaterazni, sok 1 ft-os aukcio nyerteseve lehet valni. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!