Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A munkaügynek kell vinnem a...

A munkaügynek kell vinnem a banktól valamilyen igazolást a bankszámlámról? Vagy elég a bankszámlakivonat?

Figyelt kérdés
Anyukám említette hogy tőle kértek ilyet. Be kell mennem kérni a banktól egy igazolást vagy elég a kivonat?:

2013. jún. 19. 15:47
 1/4 anonim ***** válasza:
nekem csak a bankszámlaszámot kérték, tudtam fejből, beírtam, nem kellett igazolnom, hogy az enyém
2013. jún. 19. 15:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Tőlem ilyet soha nem kértek. Amikor indítottak egy képzést akkor kaptam utána egy kevéske pénzt plusz néhány buszjegyem árát is visszatérítették amikor ügyintézésen voltam, akkor kérhettem hogy postára küldjék, vagy számlára, akkor odaadtam nekik a kis cetlimet ami a pénztárcámba van, azon volt a számlaszám, beírták a gépbe és ennyi. Nem foglalkoztak ilyennel. Anyukádtól valószínű azért kérték azt mert gondolom nem tudta a számlaszámot és azért kellett azt bevinnie mert azon rajta van.
2013. jún. 19. 16:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Bankszámlaszámot kérhettek valószínűleg anyukádtól, mivel valamilyen juttatást kapott a munkanélkülitől, pl. munkanélküli járadékot, amit úgy utaltak számlára.

Szóval olyankor csak a bankszámla számodat kell tudnod, arról meg gondolom van egy kártyád vagy valami, amin rajta szerepel.

2013. jún. 19. 16:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen ,akkor valószínűleg azért kellett kérnie mert nem tudta fejből és nem tudta hová van leírva. Köszönöm!
2013. jún. 19. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!