A nyári szünetben jár a családi pótlék?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy ha érettségiztem, akkor újra kell igazolni, mert nem tudják, hogy tovább tanulok, avagy sem. De ez nekem tavaly meg lett újra igényelve nagyméretű iskolalátogatási igazoláson, és ha jól emlékszem, akkor az lett rá írva, hogy 2014. június xy-ig tanulok az új sulimban (OKJ-s képzés ha fontos). És most nem tudom, hogy nyáron kapom a családit rendesen, vagy majd csak szeptembertől megint. Ilyenkor hogy van?
Előre is köszönöm! :)
2013. jún. 19. 10:23
1/1 klopusz válasza:
Ha a papírokat rendesen kitöltötted és azon 2014. júniusa szerepel, akkor természetesen folyamatosan kapod a családit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!