Attól több pénze van valakinek, hogy örökké hívogatják?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy hülye a kérdés, de sokaktól hallom, olyanoktól, akik tisztességesek, nem sumákolnak, nem nem akarnak, hanem nem tudnak fizetni, hogy zaklatják őket levélben, telefonon.
Szerintem egy közüzemi befizetést, egy autóhitelt (olyat, amiből nem lehet kiszállni), vagy egy elszabadult fran(k)hitelt a legtöbbnek szándékában áll fizetni, sokan azért késnek, vagy nem teljesítenek, mert kevesebb a bevételük, mint amit le akarnak szedni róluk.
De szerintem attól nem lesz több pénze valakinek, hogy hívogatják, zaklatják.
2013. jún. 18. 16:54
1/2 anonim válasza:
Nem, de elég jó módszer arra, hogy előbb-utóbb fizessen, ha nem szeretne több telefont.
2/2 anonim válasza:
az adósnak általában van elég pénze, csak szívesebben költi azt élelemre, vagy esetleg telefon előfizetésre, mint a tartozásának kiegyenlítésére. Ezt az értékrendet, ezt a prioritást próbálják befolyásolni azok, akik futnak a pénzük után. Szerintem igazán nem felróható valakinek, hogy telefonál, ha egyszer tartoznak neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!