Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » USPS Priority Mail, elakadhato...

USPS Priority Mail, elakadhatott a csomagom?

Figyelt kérdés
Elsőbbségiként rendeltem egy szemüveget az Egyesült Államokból, (pontosabban úgy tudom, hogy nemzetköziben ez az elsőbbségi, tekintve hogy 7-11 napot ír a szállításra.) A kiszállítási idő szerint június 13 és 19 között kellene megérkeznie, ma van 18, de a csomag még sehol. A követésben addig van frissítve az információ, hogy feladták Kaliforniában, június ötödikén. Volt, hogy a sima pakk is hamar ideért, alig másfél hét alatt, ez viszont elsőbbségi, ennek szerintem már itt kellene lennie. A legutóbbi csomagom sem érkezett meg valamiért Amerikából, bár ott nagyobb pakkról volt szó. Nem hiszem, hogy levámolták, a postaköltséggel együtt kb. 35 dollár értékű. Valakinek tapasztalat ezzel kapcsolatban?

#eBay #elakadás #csomag #USPS #Pirority #Flat Mail International
2013. jún. 18. 15:14
 1/7 anonim ***** válasza:
van tracking kódod?
2013. jún. 18. 15:29
 2/7 A kérdező kommentje:
igen, van.
2013. jún. 18. 17:28
 3/7 anonim ***** válasza:

akkor itt tudod követni:

[link]

ezenkívül a posta tudakozót ha felhívod, akkor tudsz érdeklődni a számot bediktálva.

2013. jún. 18. 17:39
 4/7 A kérdező kommentje:
Beírom, de azt írja, hogy erre nem talál adatot :\
2013. jún. 18. 17:44
 5/7 A kérdező kommentje:
hopp, LN, valószínűleg ez nem követőszám, vagyis magyarországon biztosan nem lehet vele követni, csak USA-n belül
2013. jún. 18. 18:04
 6/7 anonim ***** válasza:

Jol tudod, az LN nem kovetoszam, hanem a vampapir kodja. (minden kulfoldre meno csomagnal ki kell tolteni egy vampapirt, es annak van LN kodja).

Vedd fel az eladoval a kapcsolatot es kerd meg ot, hogy nezzen utana.

Ha pl. eBayes elado kuldi a cuccot, akkor az o felelossege, hogy te a csomagot megkapd es ha nem kapod meg, akkor visszateritik a penzed.

Ha egy ismerosod kuldi a cuccot, es nem "registered" adta fel, akkor nincs nyomkovetes. Csak varakozas van meg imadkozas, hogy vagy megjon vagy nem :(

Amugy az USAbol feladott USPS csomagokat itt tudod kovetni:

[link] bal fent 'track & confirm'

2013. jún. 21. 21:02
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen ezt tudom, mármint a visszafizetős meg az usps követős dolgot is. Legutóbbi rendelésem se jött meg, még 45 nap után sem, meg hát azóta sem, szerencsére visszakaptam a pénzemet. Most írtam az eladónak, hogy nézzen utána, de nem hiszem, hogy túl sok mindent tehetne. Az Egyesült Államokat biztosan elhagyta a csomag, ezt kiírja az USPS, még június ötödikén. Szóval valahol máshol kélt lába a kis pakkomnak... :\
2013. jún. 22. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!