Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Párommal szeretnénk külön...

Párommal szeretnénk külön költözni a szüleitől. Van erre valami támogatás?

Figyelt kérdés

Vidéken élünk és szeretnénk külön költözni. Egy pici házat vásárolni és azt felújítani. Lehet erre valami támogatást igényelni? Azt olvastam ,hogy házastársaknak kell lenni(ez megoldható mert jegyben járunk). Sajnos nincs önerőnk.

Az önkormányzat tud valamiben segíteni?

2013. jún. 17. 11:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Hogy akarsz házat venni ha nincs pénzed? Ez mindenképp érdekelne engem is. :-)

Szerintem albérlet lehet megoldás, legalábbis mi és még szerintem sokan így csináljuk amíg nem gyűlik össze sajátra való. Így megoldható a szülőktől külön élés és lehet spórolni is.

2013. jún. 17. 11:37
 2/3 anonim ***** válasza:

Nincs ilyen.

Szocpol volt régebben,gyereket kellett bevállalni hozzá hogy x éven belül x gyerek,nem tudom pontosan.

2013. jún. 17. 11:59
 3/3 anonim ***** válasza:

Önerő nélkül (mindenki szerencséjére) sehogy. Pont azért tört ki RÉSZBEN a 2008-as válság is, mert a szegény emberek nyakló nélkül vették fel a hiteleket, mert még önerő sem kellett hozzá, aztán később nem tudták fizetni.

Ha összegyűlt valamennyi önerő, itt olvashatsz a jelenleg létező ingatlanokhoz kapcsolódó támogatásokról:

[link]

2013. jún. 17. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!