Hogyan alkudjam le egy 18000Ft-os használt bicikli árát?
Figyelt kérdés
Nekem maximum olyan 15000ft-ért jó lenne de ha azt mondom hogy 15000ft-ot kérek érte akkor fölalkudja mit-tudom én 16500ft-ra. Úgy kezdjek neki hogy nagyon alacsony árat mondok? Mondjuk 8-10 ezer forintot?2013. jún. 16. 11:39
1/2 anonim válasza:
Ha túl alacsonyat mondasz elküld a pics.ába.
Én úgy szoktam alkudni, hogy leljebb lövök annyira, amennyire tudom, hogy ha még ő felalkudja, akkor is megérje nekem.
Erre jó példád volt a 18-ról 15 fel 16,5-re. Szerintem korrekt.
De gondolj bele, 18-ról alkudnád minimum 13-ra, hogy 15 legyen de 13-ért ő mér nem felalkudni fog, hanem elküld a francba. (18 helyett 13 majdnem 30% minusz.)
2/2 anonim válasza:
Az, hogy mennyit tudsz alkudni attól is függ, hogy az eladónak mennyire égető szüksége van a pénzre, mennyi pénzre van szüksége, és mennyi érdeklődője van. Ha valaki ajánlott már neki 16000-et érte akár ma, akkor esélyed sincs a 15-re. Ha két hónapja hirdeti és holnapra kell neki 10000Ft, akkor win-win a 15.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!