Bobcsike kérdése:
Postáztam egy elsőbbségi küldeményt nem kapta meg a vásárló, mit tehetek?
Figyelt kérdés
Elsőbbségi küldeményként adtam fel -mert így kérte a vásárló-, nagy méretű boritékban, nem kapta meg a csomagot.Mit tehetek, hogy tudok utána járni, hogy én postáztam és hol lehet a csomag???2013. jún. 11. 15:14
1/5 anonim válasza:
Ajánlva adtad fel? Mert ha nem, akkor gáz van
2/5 A kérdező kommentje:
elsőbbségi küldeményként adtam fel, így kérte a vásárló, nem ajánlottan
2013. jún. 11. 16:47
3/5 anonim válasza:
Akkor sajnos ennyi. Kerestetni nem lehet, maximum reménykedni, hogy előkerül. Ez bukta. Ajánlva kellene feladni...
4/5 A kérdező kommentje:
De én mint feladó hibás vagyok ebben az esetben szerintetek???
Azt követeli fizessem vissza a pénzét, de én feladtam a kért módon
2013. jún. 11. 17:42
5/5 anonim válasza:
Kényes ügy. Te nem tudod bizonyítani, hogy feladtad, de ő sem hogy megkapta-e. Mert ennyiből lehet, hogy megkapta, csak le akar húzni... Ebből egyikőtök sem jöhet ki jól. Ajánlott a minimum, amivel fel kéne adni legközelebb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!