Tudna esetleg valaki megbízható állást külföldön CNC Marósnak?
Figyelt kérdés
Lehet rossz helyen kérdezem, de nekem nagyon kilátástalan és átverős ez a sok közvetítős cég. Fémforgácsoló szakmám van. 5 Éve dolgozok egyedi gyártásban, programozni tudok segítség nélkül, Siemens, Dialog, Fanuc ezek tökéletesen mennek, CAD-CAM de főleg inkább CAM-et is megtanultam. Mivel Angolul keveset, németül pedig egyáltalán nem tudok ezért kérnék segítséget főleg külföldön dolgozó CNC-s Magyaroktól.2013. jún. 9. 02:16
1/1 anonim válasza:
Nem szeretnélek elkeseríteni de majd úgyis lepontoznak érte! SZóval akiket én ismerek 3embert CNC munkakörben és kint vannak angliában egyiksem ebben dolgozi.mindenki valami barkácsbolt vagy szerelvény bootlban kezdett az egyikük még 3év után is ott van a másikuk már kisfönők lett a harmadik pedig saját vállalkozásba kezdett! Csak azt akartam mondani ha külföldre akarsz menni akkor tanulj angolt nem kell nyelvizsga csak értsed és tégedet is értsenek és ne csak a szakmádban akarj akkor kint dolgozni és fogsz találni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!