Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi a Jogobella -magyar-...

Mi a Jogobella -magyar- e-mail címe?

Figyelt kérdés

Poénból szeretném elküldeni a reklámszlogent, amit kitaláltam nekik :D Hátha küldenének egy doboz joghurtot. :)

Az egy dolog, hogy ez elég nagy értelmetlenség, tudom. De a lényeg az, hogy nem tudjátok az e-mail címüket? Ha valami csoda történne, még reklám is lenne belőle, nagyon büszke lennék.

2009. okt. 7. 16:39
 1/9 anonim válasza:

ZOTT Hungaria Kereskedelmi Kft.

Székhely: Pest megye, 1055 Budapest, Falk Miksa utca 3.

Telefon: (1)473-3250

Fax: (1)473-3273

Email: zott@zott.hu

Bocsi,csak gyorsan kimásoltam neked,ezért van ilyen össze-vissza!

2009. okt. 7. 16:46
 2/9 A kérdező kommentje:

:) Köszönöm.

Szerintetek van értelme beküldeni? Vagy el se olvassák?

Nembaj. 13 vagyok, ennyi idősen még megbocsájtható egy ilyen mértékű hülyeség. :D

"Ha gyümölcsöt akarsz ennyi, egyél gyümölcsöt! Ha joghurtot akarsz enni, egyél joghurtot! De ha gyümölcsös joghurtot, akkor a Jogobellát válaszd!"

:D Aranyos lett?

2009. okt. 7. 16:51
 3/9 A kérdező kommentje:

Beküldtem...

A Jogobella titkárnője röhög. :D

2009. okt. 7. 16:57
 4/9 anonim válasza:
Jópofa srác vagy,tényleg!Az első válaszoló!
2009. okt. 7. 17:00
 5/9 anonim ***** válasza:
szerintem ez tökjó lett:D én mindenképpen értékelném egy karton joghurttal :D
2009. okt. 7. 17:51
 6/9 A kérdező kommentje:

Lány vagyok. :) De azért köszi!

:D Remélem nekik is tetszik majd. :D A címemet sajna nem írtam oda.

De ha meglátom a Tv-ben valaha a szlogenem, lepetézek. xD

2009. okt. 7. 17:59
 7/9 anonim ***** válasza:

Ismerve a multikat a titkárnőnél tovább nem fog jutni a dolog..

Jobban tennéd ha megpróbbálnád elérni a PR vagy MARKETING osztály VEZETŐJÉT és ott elkuldeni valakinek rendesen egy bemutatkozó levéllel amiben komolyan irsz magadról és a termékről!!

De ha kideríted a Pr vagy marketing osztály vezetőjének nevét és neki küldöd el névreszólóan ajánlva egy lezárt postai boritékban kinyomtatva mellé a leveleddel akkor biztos lehetsz benne hogy eljut a megfelelő helyre!!

Tudod ha szerencséd van akkor még talán reklámarc is lehetsz, lehet ez egy karrier kezdete is akár!!

Ne add fel, és vedd komolyan amit csinálsz mert ha nem akkor téged sem fognak komolyan venni...

2009. okt. 9. 00:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Előző vok, nem leszólni akarlak de jobbat is kitalálhatnál vagy többfélét!! Sok sikert az életben!!
2009. okt. 9. 00:59
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszi azért! :D

Áh, én magam se gondolom ezt komolyan, csak beküldtem, ilyen "megpróbáltam" alapon. :D

2009. okt. 9. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!