Mit válasszak? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
sziasztok! Az van hogy lehet hogy tudok egy helyen dolgozni, és aki intézi az ügyeket megbeszéltem vele egy napot de utána aznap délután írt amit most vettem észre hogy sajnos még sem lesz jó az időpont, és ajánlott 3 napot. kettő nap alatt pont iskolai program amiről nem hiányozhatok, ami meg jó lenne aznap a nagymamámhoz megyünk, de ő messze lakik.. szerintetek írjak hogy ezek a napok emiatt nem jók, és nem lehetne át tenni vmikorra ezt a megbeszélést? De már elég ideges vagyok emaitt.. a mamám messze lakik és félek hogy megsértődne a család..
17l (viszont attól is félek h emiatt nem vesznek fel, hogy itt variálok hogy ajánlanak napot és még nekem nem jó ).. :(
Ne dramatizáld túl a dolgot. Ha ilyenekben nem tudtok kompromisszumra jutni, akkor a mindennapi munka problémáit hogyan tudnátok kezelni?
Valahogy nem hiszem, hogy már jövőhét hétfőn kellene kezdened, szóval nyugodtan írd meg neki, hogy sajnos azokon az időpontokon más, halaszthatatlan elfoglaltságod van, de nyitott vagy egy találkozóra xyz nap rewer órakor.
Aki normálisan áll hozzá a leendő munkatársához, annak természetes, hogy akadnak néha megoldandó kérdések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!