15 évesen hova menjek dolgozni? SOS
15 éves lány vagyok. elég rossz anyagi helyzetben élek jelenleg édesapámmal,aki egyedül nevel engem. szeretnék pár 10ezer forintot keresni,amit odaadhatnék neki,és valamennyit megtartani magamnak hogy el tudjak menni nyáron a barátaimmal egyet strandolni vagy fagyizni,vehessek magamnak egy-két ruhát,stb.
kérdeztem környékbelieket.. nem érdekel senkit kutyasétáltatás,se az hogy kitakaritok olcsón,se semmi ilyesmi.régebben már eladtam minden felesleges megunt holmimat,tehát ez is kilőve.
interneten mindenhol 16 vagy 18 fölött láttam csak munkákat.
AKÁRMIT elvállalnék,a nyárbol 1 hónapot szeretnék kb dolgozni.
valaki tudna segíteni? kihez forduljak,hol keressek? tényleg kéne a pénz :/
előre is köszönöm szépen a normális válaszokat.
15/L
Diákmunka-vállalás alsó korhatára 16 év, nem véletlenül nem találtál olyat, ahol nem ez vagy 18 van kiírva.
Őszintén szólva, fogalmam sincs, merre tudnál feketén diákmunkát találni. Viszont esetleg megkérdezhetnéd a környékbeli fagyisokat/virágboltosokat, hogy szabadságolás idejére nem mehetnél-e hozzájuk.
Nálunk csinálják... Ezért tanácsoltam...
1500
Fűnyírás szegélynyírás, néha kerítésfestés...stb
köszi mindenkinek.
eddig semmi eredmény.. egész héten itthon voltam,és ültem egyedül a szobámba. a barátaim hívnak mozizni,vidámparkba,vásárolgatni,bulizni,strandolni,stb,de mindenhez pénz kell és apu nem tud nekem adni,ugyhogy tényleg csak itthon ülök,elkeserítő,pedig nagyon vártam már a nyarat:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!