Előre utalással lenne pár kérdésem. Mit, hogyan?
Rendeltem kontaktlencsét egy lánytól,aki pesti, de ő kínából rendelte, a pénzt előre kell utalnom .hogy kell? megadta bankszámlaszámát stb .. de mit hogyan?
elvileg mikor kimegy hozzá a lencse kínából személyesen veszem át pesten. mostakkor..? én ezt nemértem:) segítsetek!
Kínából kontaktlencse? Közelebbit akarva se találhattál volna gondolom...
kontaktlencsét "egy lánytól" venni??? inkább veszem meg 2x áron normális szemészeti boltban, ahol még garanciát is tudom érvényesíteni + adnak mellé jó tanácsokat.
Az első hozzászóló csak segíteni akart. Egyébként így kontaktlencsét én sem vásárolnék. Rámehet a szemed világa is.
Előre utalás.
Van egy bankszámlád, gondolom, hozzá egy név is.
A saját bankszámládról elutalod az Ő bankszámlájára a kért összeget. Szövegbe pedig beleírhatod, hogy mire fizetted ki. Tehát előbb kifizeted, minthogy megkapnád a lencsédet. Majd amikor értesít, hogy megvan, akkor Pesten átveszed tőle abban az esetben, ha nem vág át...
sikerült! istenkirály vagyok:)
köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!