Ha még nincs nyugdíjpénztáram, akkor választhatok, hogy államiba vagy magánba megyek?
Figyelt kérdés
Államibaszeretnék menni, sehol nem találtam erről törvényt. Úgy hallottam nem rég modosították. Nem tudom mikor meg hogyan.2009. okt. 5. 17:53
1/2 anonim válasza:
Ha pályakezdő vagy, csak a magánba mehetsz.
Nyugi, amúgy is fizetsz az államiba is.
A magán és az állami is csődbemegy (90%-ot adok neki), mire kivehetnéd ezt a pénzt.
2/2 anonim válasza:
Szia!
Pályakezdőként muszáj magánba menni, sztem jobb is mint az állami, sztem keress szakértői segítséget aki segít választani, na meg elmondja nagyjából, hogy is működnek a dolgok...nekem van egy tanácsadóm, ha szeretnéd tuti segít neked is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!