Szörnyű éhes vagyok! Ismertek valami jó éjjel nappali pizzériát ahonnan lehet rendelni ilyenkor?
Figyelt kérdés
2013. máj. 27. 02:45
11/18 A kérdező kommentje:
Legszívesebben szűzérméket rendelnék, de lefogadom azt ma már nem kapok :(.
2013. máj. 27. 03:07
12/18 anonim válasza:
Nő vagy? Mert akkor adok én Neked két tojást, meg egy virslit most :)
13/18 A kérdező kommentje:
#10: Újgazdag köcsög :DDD, ezen jót nevettem.
2013. máj. 27. 03:08
14/18 A kérdező kommentje:
A virslit meg a tojásokat tartsd csak meg nyugodtan magadnak :).
2013. máj. 27. 03:09
15/18 anonim válasza:
De én önzetlen vagyok és Neked adom a tojásokat meg a lecsókolbászt :D
16/18 A kérdező kommentje:
Akkor kérlek vágd le a virslit, és a tojásokat is, főzd meg, és majd odaadom a szomszéd kutyának, lehet ízleni fog a blökinek.
2013. máj. 27. 03:19
17/18 anonim válasza:
Hát aki már napok óta nem evett, annak a szemében te az vagy....
18/18 anonim válasza:
Móricz Zs körtéren a wikinger, király a hambi, király a gyros, valamint a túloldalon ott van egy török is, 2. kerületből nem is lett volna lehetetlen eljutni oda.Remélem ez az újgazdag köcsögözés vicc akart lenni, mert ha nem akkor eléggé siralmas, hogy egy 1000 Ft-os kajálást is irigyelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!