Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit tudnek csinalni? Hogyan...

Mit tudnek csinalni? Hogyan tudnek penzhez jutni?

Figyelt kérdés
14 eves lany vagyok altalanosiskolas es fogalmam sincs hogyan tudnek penzhez jutni, mivel nem vallalhatok meg csak diakmunkat sem.Anyukam soha nem ad zsebpenzt, mert szegeny mint egy templom egere ha meg azt mondom neki hogy,vegyen vmit akkor egybol azt mondja hogy a (nem letezo) zsebpenzembol vegyem meg.Apukam kamionozik, de mivel sol tartozasa maradt regebrol azokat kell torlesztenie, igy o sem ad. Senki masom nincs olyam akitol igy tudnek penzt kerni.Surgosem szuksegem lenne ra, de fogalmam sincs hogyan jussak hozza. ez a ,,segitek a szomszedneniknek" dolog nem jonne be, mert nem biznak mar ok sem a fiatalokban (ami jogos:):):))) Oszinten bevallom hogy mar gondoltam arra is higy ekmegyek utszelinek de nem akarom tonkretenni az eletem.Most jumiusra kene penz, mert lesznek kirandulasok amikre szeretnek elmenni (pl.: Eeedely) ahova 10 ezret bekene fizetnem stb stb. ballagni is csak jovore fogok Valami otlet vagy lehetoseg?
2013. máj. 24. 21:59
 1/3 A kérdező kommentje:
raadasul ez egy pici falu ahol keves a lehetoseg
2013. máj. 24. 22:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Próbáld eladni jofogáson vagy apródon azt ami felesleges.
2013. máj. 24. 22:04
 3/3 anonim válasza:

Szegeny :( nagyon sajnalom amilyen helyzetben vagy.nekem is ilyen az anyukam, annyi adossaguk van es nekem mondja h vegyem meg en,pedig soha nem ad penzt....NE MENJ el utszelinek szerintem nem jo dolog. Mondjuk add el az ekszereit vagy setaltass kutyat a faluban

http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__sajat-vall..

2013. máj. 25. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!