Vállalkozást szeretnék nyitni, de nincs hozzá pénzem. Részvényekkel, arannyal vagy valami hasonlóval sikerülhet?
Figyelt kérdés
Hogy működik ez? Részvényekkel, vagy arannyal vagy valamivel mondjuk 100 000 Ft-ot egy-két év alatt fel lehet turbózni 34 millió Forintra? Hogyan?2013. máj. 24. 14:45
11/15 anonim válasza:
Ne viccelj, se 300, se 100e nem ér semmit. Akármibe is fogsz, csak a munkavégzéshez szükséges irodaeszközök meg az engedélyezés kerülne kb. 100-ba és akkor örülhetsz ha lesz 1000 névjegyed a végén.
12/15 A kérdező kommentje:
Én igazából a befektetésre gondoltam, hogy elé-e a 100-300 ezer forint. Ennyiből már ki lehet indulni?
2013. máj. 24. 15:28
13/15 tetro válasza:
én tőzsdézek. 20-25ezer forint egy tranzakciónak a díja. vétel-eladás a duplája. szóval ha 50ezret fogsz, akkor vagy nullán. egy millió esetén ez 5%. annyit csak nagyon ritkán fogni egy tranzakción. 10milliónál már van értelme adni-venni. viszont ha nem adsz veszel, akkor jó ha év végén 20% pluszban vagy.
14/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) Azt hiszem, hagyom ezt az egészet :)
2013. máj. 24. 15:42
15/15 anonim válasza:
tetro, hol tőzsdézel?
A KBC Equitas-nál vagyok, ahol ha magyar részvényt veszek 100 000 forintért, akkor 200 forint a jutalék. Ha amerikai részvényt veszek 100 000 forintnyi dollárért, akkor kb. 2000 forint a jutalék. 20-25 ezer forintnyi jutalékot kb. 10 millió forintnál kérnek el.
Vagy bocs ha félreértettelek, hogy mire írtad, de kíváncsi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!