Hogy lehet tudni egy vasról, hogy milyen fajta?
Figyelt kérdés
2013. máj. 23. 09:05
11/20 The Other válasza:
Jajj, ne legyetek már ilyenek gonoszok! Inkább idéznétek neki a Kolompár-féle "Dikk má' mibű' lehet ez?!" c. fémmeghatározó kisokosból.
Villamos felsővezeték, légkábel, trafó tekercs: réz
Közlekedési tábla: alumínium
Csatornafedél, árvíz védelmi berendezések: vas
Szobrok: bronz
12/20 anonim válasza:
Refreshelni kene azt a kisokost mert a tablak mar nem aluminiumok a dunantulon. A tobbi stimm nagyjabol :) Kar hogy hianyzik belolle a vasuti sin :D
13/20 anonim válasza:
Kérdező:
Beviszed a méhtelepre és ott egy hozzáértő megmondja. Ennyi a nagy talányod nyitja.
tudod én se vagyok ács, így nem is kezdem megépíteni a tetőt a házamra, mert több mint való rám omlana az első szélviharban. Inkább szakemberre bízom.
14/20 anonim válasza:
Kérdező:
Te azt a nehéz szót keresed, hogy FÉM.
15/20 anonim válasza:
Ha megmondod honnét loptad, akkor meg lehet tippelni az anyagát...
16/20 anonim válasza:
ÁZ ÁLÓMINIOM Á RÍZ UTÁ Á MÁSODIK LEGDRÁGÁBB VÁZS!
17/20 anonim válasza:
Uram Isten!!!!! én ránézzek és tudom mi az + a tapintásán is lehet érezni súlyán stb..........
18/20 anonim válasza:
Először is, ha felteszel egy rossz kérdést ne neked álljon feljebb, másodszor meg, hogy a kérdésre is válaszoljak, első sorban megnézed a halmazállapotát. Ha folyékony valószínűleg higany, aztán jöhet a szín. Ha nem szürke akkor lehet arany, réz vagy bronz ami ötvözet de gondolom erre is kiváncsi vagy. Ezután jöhet a fajsúly, mágnesezhetőség, keménység vizsgálata ami meghatározza pontosan milyen FÉMRŐL van szó.
19/20 anonim válasza:
#18as! Nem kellett volna ennyire bonyolitani Gazsi elvtarsnak a kerdeset mert nem fogja erteni a valaszodat! Kolompar fele lexikonbol tokeletessen lehet tanulni :))
20/20 anonim válasza:
Csak gondoltam egy próbát megér.. :D Meg hátha más is érdeklődik talán kiadja ezt a kérdést neki és akkor lesz legalább néhány félig-meddig segítő válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!