Nyert e már valaki N97 telefont a 17634 SMS-sel?
Figyelt kérdés
Egyszer kellet a 17634 SMS számra klikkelni 500 FT ért.
Majd naponta küldtek SMS.t. az ötödiknél felhívtam a jelzett telefonszámot, és akr közölték, hogy ahány SMS-t kapo tölünk, annyiszor 500Ft. Miért nem néztem meg az oldalt rendesn, mert egy ablak lenyitása után találkoztam volna, hogy minden kapott SMS 500 FT. Ha nem mondom le akkor, Egy hónap alatt kifizettem volna az áhított N97-est.
2009. okt. 3. 18:32
1/3 anonim válasza:
Mikor tanulják már meg az emberek, hogy az összes ilyen csak lehúzás? Megrendelsz mindenféle szolgáltatásokat, aztán nem győzöd fizetni.
A telefont csak az ismerőseideel való kommunikációra használD!
2/3 anonim válasza:
Én már azon is csodálkozom, hogy a 17634-es reklámot egyáltalán le lehet adni. Kész átverés az egész, mindenki tudja. Mi voltál az előző életben,ő a szíved választottja, meddig él a kapcsolatod, mikor halsz meg..stb, ezekre egy névvel ellátott sms választ adhat? NEM!! Miért kell állandóan becsapni a hiszékeny embereket, ráadásul tv-és reklámmal alásegítve. Undorító!
3/3 A kérdező kommentje:
Leítam egy kérdést, és mennyire korrekt az oldal, az első válasznál egy ugyan ilyen becsapós hirdetés van.
2009. okt. 4. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!