Lakásvásárlás így?
Hónapokig hirdethetné a lakását: Nézd, én tavaly a panellakásomat 1,5 hét alatt adtam el, de úgy, hogy egy másik vevő is jött, hogy megadja azt az árat... A jó panellakás gyorsan elmegy, nem pedig hónapok alatt.
Az én régi lakásommal szemben egy ugyanolyan méretű, beosztású lakásra 6 hónapig érdeklődő sem volt. Persze, mert földszinti, nagyon rossz felé nézett az ablak. Azért azt is érdemes megfontolni, hogy amikor lakást veszel, hogy az olyan befektetés, amitől bármikor szabadulnod kell egyszer. Ha pedig olyan vacak, hogy hónapokig nem lehet eladni, akkor azt nem érdemes megvenni....
Utolsó:
Ez igaz:) Azt nem tudom, hogy jó ötlet-e amit most a fejembe vettem, mégpedig hogy a 10-en veszünk lakást. Nagyon utálom ha a fejem felett rohangálnak/szaladgálnak stb. Nem tudom mennyivel lehet több esetleg a fűtése, pláne ha szélső a lakás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!