Miért vannak még nagyobb másolt játékokat áruló
üzletek?
Figyelt kérdés
Hallottam hogy vannak ilyen boltok, hogy bemész azt mondod kérsz egy XY nevű játékot és odaadják neked a másolt DVD-t rajta a másolt játékkal 1000 FT fejében. Az ilyen boltokat még miért nem kapták el? És ha én feljelentek egy ilyen üzletet, akkor gondolom simán kijátsszanák a rendőröket nem?
2013. máj. 17. 21:38
1/9 anonim válasza:
Nekem ez a sztori sántít. A mai világban már létjogosultsága sincs egy ilyen boltnak, mert bárki letölti magának ingyen és bérmentve. Nem tudom honnan szeded, szerintem ilyen nem létezik.
2013. máj. 17. 22:18
2/9 anonim válasza:
Amúgy szerintem téged félre informáltak vagy átvertek, mert ez a dolog 1000 sebből vérzik.
2013. máj. 17. 22:40
3/9 A kérdező kommentje:
Viccen kívül... ilyen van. Egy barátom ott veszi meg a flashelt XBOX360-ára a játékokat, hogy ne kelljen neki letölteni, kiírni, megvenni a DVD-t.
2013. máj. 17. 23:04
4/9 anonim válasza:
De ez hol éri meg a boltnak? Ahelyett hogy az eredeti játékokat árulná 10.000-13.000Ft-ért, inkább 1.000Ft-ért árul másolt játékokat? Teljesen nonszensz.
2013. máj. 17. 23:18
5/9 A kérdező kommentje:
Eredetieket is árul.
2013. máj. 17. 23:23
6/9 anonim válasza:
Hát ha ilyen tényleg van, és jönne egy ellenőrzés a boltot becsukatnák a tulajt meg nagyon durva pénzbírsággal sújtanák. Te meg ne jelentgess fel senkit, mert ahhoz a nevedet kell adnod, nem ér az annyit neked. Másrészről meg aki olyan hülye hogy másolt cdkért 1000Ft-ot fizet, hát az meg is érdemli.
2013. máj. 17. 23:27
7/9 A kérdező kommentje:
Nem akartam feljelenteni, csak kérdeztem.
2013. máj. 17. 23:31
8/9 anonim válasza:
Hol éri meg a boltnak? Nagyon sok helyen.
Egy 10000 Ft-os eredeti játékon szerinted mennyi a haszonkulcsa? És hány darabot ad el belőle?
Egy 1000 Ft-os esetén majdnem 100% a haszonkulcs és jóval nagyobb mennyiségben tud értékesíteni belőle.
2013. máj. 17. 23:32
9/9 anonim válasza:
1K nem sok egy olyannak aki nem akar vele szenvedni. A jobb minossegu dupla retegu lemez is 300 forint korul mozog (kis mennyiseg eseten). Nem lehet minden iroval ugy megirni, hogy be is olvassa a konzol. Ha jo az iro, a laikus akkor is jopar dolgot el tud meg rontani a beallitasoknal. Es van meg par erdekes dolog, ujabb jatekok a flashelt gepekben a firmwaret vissza irjak a gyarira meg hasonlok:)
10K-s jatekoknal a kereskedonek kb 1000-1500 Forintot haszna van. Az irott lemezeken fog kb 700 huf-ot. Viszont irott lemezbol valszeg elad 10-et mire elmegy egy eredeti.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!