Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért vannak még nagyobb...

Miért vannak még nagyobb másolt játékokat áruló üzletek?

Figyelt kérdés
Hallottam hogy vannak ilyen boltok, hogy bemész azt mondod kérsz egy XY nevű játékot és odaadják neked a másolt DVD-t rajta a másolt játékkal 1000 FT fejében. Az ilyen boltokat még miért nem kapták el? És ha én feljelentek egy ilyen üzletet, akkor gondolom simán kijátsszanák a rendőröket nem?
2013. máj. 17. 21:38
 1/9 anonim ***** válasza:
50%
Nekem ez a sztori sántít. A mai világban már létjogosultsága sincs egy ilyen boltnak, mert bárki letölti magának ingyen és bérmentve. Nem tudom honnan szeded, szerintem ilyen nem létezik.
2013. máj. 17. 22:18
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy szerintem téged félre informáltak vagy átvertek, mert ez a dolog 1000 sebből vérzik.
2013. máj. 17. 22:40
 3/9 A kérdező kommentje:
Viccen kívül... ilyen van. Egy barátom ott veszi meg a flashelt XBOX360-ára a játékokat, hogy ne kelljen neki letölteni, kiírni, megvenni a DVD-t.
2013. máj. 17. 23:04
 4/9 anonim ***** válasza:
41%
De ez hol éri meg a boltnak? Ahelyett hogy az eredeti játékokat árulná 10.000-13.000Ft-ért, inkább 1.000Ft-ért árul másolt játékokat? Teljesen nonszensz.
2013. máj. 17. 23:18
 5/9 A kérdező kommentje:
Eredetieket is árul.
2013. máj. 17. 23:23
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát ha ilyen tényleg van, és jönne egy ellenőrzés a boltot becsukatnák a tulajt meg nagyon durva pénzbírsággal sújtanák. Te meg ne jelentgess fel senkit, mert ahhoz a nevedet kell adnod, nem ér az annyit neked. Másrészről meg aki olyan hülye hogy másolt cdkért 1000Ft-ot fizet, hát az meg is érdemli.
2013. máj. 17. 23:27
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem akartam feljelenteni, csak kérdeztem.
2013. máj. 17. 23:31
 8/9 anonim ***** válasza:
60%

Hol éri meg a boltnak? Nagyon sok helyen.

Egy 10000 Ft-os eredeti játékon szerinted mennyi a haszonkulcsa? És hány darabot ad el belőle?

Egy 1000 Ft-os esetén majdnem 100% a haszonkulcs és jóval nagyobb mennyiségben tud értékesíteni belőle.

2013. máj. 17. 23:32
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

1K nem sok egy olyannak aki nem akar vele szenvedni. A jobb minossegu dupla retegu lemez is 300 forint korul mozog (kis mennyiseg eseten). Nem lehet minden iroval ugy megirni, hogy be is olvassa a konzol. Ha jo az iro, a laikus akkor is jopar dolgot el tud meg rontani a beallitasoknal. Es van meg par erdekes dolog, ujabb jatekok a flashelt gepekben a firmwaret vissza irjak a gyarira meg hasonlok:)

10K-s jatekoknal a kereskedonek kb 1000-1500 Forintot haszna van. Az irott lemezeken fog kb 700 huf-ot. Viszont irott lemezbol valszeg elad 10-et mire elmegy egy eredeti.

2013. máj. 18. 01:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!