Hol kapok szakszerű, pénzügyi tanácsadást, térítésmentesen?
Sehol, mert a hozzáértő személy abból él, hogy szakértő tanácsokat ad.
Ingyen max "önjelölt szakértőtől", kóklertől vagy egy olyan ügynöktől fogsz tanácsot kapni, aki el akar neked adni valamilyen pénzügyi megtakarítást / befektetést / stb...
Én adok !
Már ha elfogadod egy 8 általánost végzett embertől.
Aki mellékesen kőgazdag lett a saját erejéből .
40millás ház 8 millás nyaraló 3 autó 25milla értékben !
Én azzal kezdtem hogy lefizettem a katonaorvost 150.000ft-ot adtam neki hogy alkalmatlan legyek így azt az egy évet is munkával töltöttem és 1.8 milliót kerestem abban az évben.
"Aki mellékesen kőgazdag lett a saját erejéből .
40millás ház 8 millás nyaraló 3 autó 25milla értékben !"
Nem akarlak elkeseríteni, de ezzel még csak felső tízezer sem vagy ;)
#2,na ezt hogy csináltad?
Komolyan érdekel.
Csakis penzbol lehet penzt csinalni!!! Ez a tuti modszer bizz benne :))
Tanulj, gondolkodj es fektess be okossan.
Szia!
Alkusz vagyok, szívesen segítek. Ne hidd, hogy ezért mindenki pénzt kér :) A profi tanácsadót nem az ügyfele fizeti, hanem a cége, ahol elismerik :)
Ugyan már...
A profi tanácsadót lehet, hogy a cége fizeti, de akkor az ügyfél a cégnek fog fizetni!
Ki ne találd már, hogy a cég fizeti a profi tanácsadót, az ügyfél meg ingyen kap tanácsot... Akkor miből él a cég?! Ha, hogy jutalékból? Akkor talán még sem annyira független az a tanácsadás...
Törvényi kötelességem az ügyfél érdekeit képviselni, ellenkező esetben nem csak keményen büntetnek, hanem el is tiltanak. Nézz utána az alkusz fogalmának, és aztán gondolkodj el.
Különösen felhívnám a figyelmed arra, hogy:
2003. évi LX. törvény erre vonatkozó része:
(2) Az alkuszi tevékenységet végző gazdálkodó szervezet ügynöki és többes ügynöki
tevékenységet nem végezhet.
az alkusz köteles az ügyfél tájékoztatása alapján
pontosítani az ügyfél igényeit és szükségleteit, valamint azokat az indokokat, amelyek a
közvetítő által adott szaktanácsot alátámasztják."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!