Mit lehet tudni erről az új lakástámogatásról, ami állítólag október 1-től lett bevezetve? Hol lehet utánanézni? Én eddig nem találtam sehol semmit.
Figyelt kérdés
2009. okt. 1. 21:48
1/4 anonim válasza:
Nem tudom, pontosan mire vagy kíváncsi, de ezen az oldalon úgy tűnik, elég értelmesen vannak leírva: [link]
2/4 anonim válasza:
Ha konkrétan kérdezel, lehet, hogy tudok felelni, mert már elég jól átböngésztem.
3/4 anonim válasza:
Én úgy látom, hogy csak kamattámogatás lesz. Így van? Nem rágtam magam végig rajta, de ez jött le.
4/4 anonim válasza:
Szia!
Csak kamattámogatás és csak lakás építésre, új lakás vásárlásra, korszerűsítésre szolgáló hitelintézeti kölcsönhöz :(
A rendelet teljes szövegét le lehet tölteni innen, Magyar Közlöny 85. szám (17862. oldalon kezdődik):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!