Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Expresszen "vettem" egy...

Expresszen "vettem" egy telefont és nem jön meg. Mit kéne csináljak?

Figyelt kérdés
vagy 3 hete átutaltam a pénzt neki mert írta e-mailben. azt mondta h ne hívjam a munkaheje miatt megmondta a banszámlaszámát és már 2 hete "jön" (ő állta a postát) vagy 2 hete mikor elküldte azt mondta h olcsobban küldte (mint 1 értéktelen cuccot) és azóta nem írt semmit. mit lehetne ilyenkor tenni?
2009. okt. 1. 16:15
 1/1 anonim ***** válasza:

Azonnal keresd meg telefonon vagy emailben és kérdezd meg tőle : hol a cuccod?!

Lehet, hogy a postán csücsül, mert rossz a címzés?...

Kérd el a küldemény AJÁNLOTT RAGSZÁMÁT, ezzel tudod keresni a csomagodat a helyi postahivatalban.

Ha nem tud mondani az illető Ajánlott Ragszámot, akkor gyanús, hogy fel sem adta...

Ebben az esetben határozottan szólítsd fel, hogy AZONNAL utalja vissza a pénzedet, köszönöd, nem kéred a telefont...

Ha 1 héten belül nem utalja át a bankszámlaszámodra (írd meg neki a saját bankszámlaszámod) a pénzed, akkor feljelented a rendőrségen, a bank-adatok alapján a rendőrség pontosan megtudhatja, ki a számlatulajdonos, mi a lakcíme.

Legközelebb ilyen bizonytalan helyről meg csak úgy vásárolj, hogy személyes átvétellel!!!

(Most mi lesz, ha egy kuka-szemetet küld a csomagban?... Bizonyítsd be, hogy azt küldte és nem egy vadonatúj telefont, amit te kicseréltél egy vacakra?!)

Személyes átvétellel kipróbálhatod, megnézheted és csak akkor fizetsz kézbe, ha tényleg olyan a cucc, amilyet szeretnél!

2009. okt. 1. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!