Miért ilyen a Vatera?
szal nem lehet megadni se msn cimet se telefonszámot se semmit, szal nem tudom egyszeruen felvenni a kapcsolatot az eladóval,jo ott tudok kuldeni levelet, de mire elolvassa meg visszaír meg én is elolvasom, van h eltelik pár nap,most is írtam neki h kedden ráér e, erre hétfő este 11kor irt vissza h igen ráér reggel 10ig, én meg fél 10kor olvastam el szal buko volt és már ez megy jo pár hete:S:S:S
Nem tudok mindig gép közelben lenni, meg most nem értem miért olyan nagy baj ha telefonon felhivnám és meg tudnánk beszélni ,nem pedig itt szaroskodni ezzel a levelezéssel:Sfőleg h már le is utöttem az árverést:S
De ha le van utve, akkor már a vatera jogosan kéri a részét, szal onnan tol kezdve nem tudom mit izél,mert előtte persze felhivom ő leveszi az árut aztán kész..
De ha már le van ütvve akkor nem midnegy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!