Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ez mit jelent? Azt hogy...

Ez mit jelent? Azt hogy nyertem vagy mi? Mit jelent a google leforditotta de meg ugy se ertem hogy nyertem vagy mi? Varom a valaszokat.

Figyelt kérdés

This is to publicize and notify you that your email has won

£950,000.00 GBP at the UK National online Jackpot selection lottery. REF:

PTY/35-4829321-UK, TICKET No:20511465463-7641,

For payment find contact below:

Contact For Payment: Mr. John Travel

Telephone: +447012901341

Email: uknlreleaseagent@gmail.com

Online Notification Desk

South African National Lotteryˆ

Ez a nyilvánosságra, és értesíti Önt, hogy az e-mail nyert

£ 950,000.00 GBP az Egyesült Királyság nemzeti internetes Jackpot kiválasztás lottón. REF:

PTY/35-4829321-UK, jegyiroda No :20511465463-7641,

Fizetési név keresése az alábbi:

Kapcsolatfelvétel Fizetés: Mr. John Travel

Telefon: +447012901341

Email: uknlreleaseagent@gmail.com

Online bejelentés Desk

Dél-afrikai National Lottery ˆ

2013. máj. 6. 16:19
 1/5 Reni54 válasza:
Sajnos nem nyertél viszont 99%,hogy egy jó kis vírus a gépeden ügyködik és jobb esetben csak ennyi.
2013. máj. 6. 16:22
 2/5 A kérdező kommentje:

De ezt email ben kaptam yahoo.com

Nem ertem de amugy ez mit jelent??

azt hogy nyertem meg ha virus is

2013. máj. 6. 16:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez egy szokásos hoax. Ne reagálj rá semmit. Valszeg ha felvennéd velük a kapcsolatot, különböző ürügyekkel egyre több pénzt akarnának kicsalni tőled, egy hatalmas lottó nyeremény fejében.
2013. máj. 6. 16:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Kamu az egész, ne foglalkozz vele, de jobb, ha ki is törlöd. Mégis hogy nyerhetnél? Úgy nyerhetsz, ha valamin te magad részt veszel, illetve játszol. Ha csak így a semmiből jön egy ilyen levél, az egy nagy baromság, valószínű, hogy csak be akarnak palizni.
2013. máj. 6. 17:12
 5/5 anonim ***** válasza:
0%

Ez azt jelenti, hogy nyertél £950,000.00GBP-t (kábé 330 millió HUF), és megadták egy személynek az elérhetőségét, akin keresztül hozzájuthatsz a nyereményedhez.

Ne halgass azokra, akik mindenféle vírussal riasztgatnak, csak a nyereményedet akarják lenyúlni, meg ne válaszolj ezzel kapcsolatban semmilyen magyar privinek, vedd fel szépen velük a kapcsolatot!

2013. máj. 6. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!