Nőket is felvesznek még erre a munkaterületre?
Figyelt kérdés
31 éves nő vagyok,dísznövénykertész és virágkötő a szakmám,de soha nem dolgoztam ezen a területen.Virágkötéshez így nem is nagyon értek,bár nem is érdekel,viszont maga a kertészetet mindig szerettem.Régen gyakorlaton voltunk nagy kertészetekben,ahol egész nap palántázni,növényeket kellett ültetni cserepekbe.Létezik ilyen hely Budapesten ahol nőket felvesznek,vagy manapság már inkább csak faiskolák,meg kertépítészeti munkák vannak,ahova csak férfiakat vesznek fel? Neten csak ilyesmit láttam,bár nem tudom talán azt kellene csinálnom,hogy az összeset kikeresni és mindegyiket felhívni hátha talán szerencsém lenne ? Nagyon számít a gyakorlat hogy dolgoztam-e az iskola után,vagy néha elég egy határozott fellépés,szerencse,jó helyen jó időben történés hogy sikerüljön ez a dolog ?2013. máj. 5. 12:47
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!