Mit csináljak ha nem nekem van adósságom az Émásznál?
Figyelt kérdés
Sziasztok, szívességi szerződéssel költöztünk egy több tulajos házba, köztünk van édesanyám, és a testvérei, összesen 4-en. Legutóbb anyum huga lakott ott aki felhalmozott közel 40000-ft adósságot, mi leköltöztünk rá pár napra kikapcsolták az áramot. voltam az émásznál, nem tehetek semmit, ki kell fizetnem, de egyben nem tudom, 3 hónapos kisfiammal és férjemmel rokonoknál vagyunk, de ez nem állapot így. A villany óra anyum hugának a nevén van és ő nem elérhető, nem tudjuk hol van, nem hajlandó segíteni ebben az ügyben, így át írni sem tudjuk az órát. Segítsetek, nem akarom hogy az órát is le szereljék, mert annak a vissza szerelését már végképp nem tudjuk kifizetni :( Várom mi előbbi segítségeteket!2013. máj. 5. 12:33
1/2 A kérdező kommentje:
ja a szívességi szerződést édesanyámmal kötöttem!!!
2013. máj. 5. 12:40
2/2 anonim válasza:
Törekedni kell a megállapodásra, részletfizetést igényelni.
Az órát pedig át kellene íratni bármi áron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!