Mit csinálnátok ha megtalálnátok egy régi találmány vázlatát és fantáziát, üzleti lehetőséget látnátok a megvalósitásában?
Értem mindennemű terv nélkül aláír egy szerződést.
remek. oda megyek a befektetőhöz mesélek neki egy gépről s ő megköt velem egy szerződést. Egyéb hasonló ötlet?
Igazából nem azért tettem fel a kérdést hogy nem érdemes vele foglalkozni típusú valamint működésképtelen ötleteket irkáljatok.
Túl nagy követelmény az hogy írás előtt gondolkozzatok s ne minősíthetetlen hangnemmel pótoljátok a gondolkozást?
Neked vállalkozó kell. Nincs tőkéd amiből fizetnél de neked vállalkozó kell. Neked meg ész kellene ahogy látom nem is kevés.
Nem baromságot kell írni.
A vállalkozót úgy ahogy van ki lehet hagyni az egészből.
A befektető az akiről egyáltalán érdemes lenne vitázni ha lenne vitaképes partner.
Na, itt az én találmányom: két végű gyufa. Ez sokkal jobb, mint amik most vannak, mert így 1 szál gyufával kétszer is lehet tüzet gyújtani.
Tud valaki segíteni befektetőt találni? Kb. 100 millió Ft-ra lenne szükségem.
Kb. ezen a szinten van a kérdező.
Megint túlzást kell olvasnom. Senki se beszélt világmegváltó ötletről találmányról. Csak sima üzleti lehetőségről írtam. Gyártás forgalamzás, stb. Ezt minden termékkel megteszik az utolsó cipőfűzőig. Akkor most az is világmegváltó ötlet volt? És sajnos az ügyvéd mást mondott. Ez max. fejlesztésnek minősíthető. Ír nekem bármilyen jogi nyilatkozatot ha akarok de ez gyakorlatilag semmit se jelent. Ez a gatya leperelés nem működik olyasmi esetében ami kin van a neten. Ahogy elmondom a befektetőnek rákeres a neten s akármilyen jó titoktartási nyilatkozatom van semmit se ér olyan titkokkal szemben ami évtizedek óta kin van a neten.
A történetét pedig elég jól ismerem. Szó sincs bukásról emberek, cégek gyártják és pénzt keresnek vele mert emberek cégek megveszik, használják ma is. Csak nem pont arra használják amiben én látok fantáziát. És nem a nagymamám lát benne fantáziát hanem én. Pusztán csak beletettem néhány újjitást amire más nem gondolt de a nyomait utána szintén megtaláltam a neten animáció formájában. Még az sincs kizárva hogy csak idő kérdése és viszontlátom a piacon mástól ha nem oldom meg valahogy a gyártását magam. De ez a megoldás hogy titoktartási nyilatkozatot írni olyasmire ami kinn van a neten nekem megintcsak nem tűnik működőképesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!